Woodie Smalls | Nijdrop

Woodie Smalls Facebook

Na de passage van keizer Fresku halen we nu het Belgische antwoord op Tyler, The Creator naar Nijdrop: Woodie Smalls, y’all!
 
Vanuit het Woasland begon deze 19-jarige MC aan een verovertocht van jewelste. Met bescheiden hitjes als About The Dutch, Champion Sound en het meest recente Night Slugs zette ie zichzelf op de kaart.
 
Er is dan ook geen ontkomen aan, deze boy wil alles. Van een Chase-trofee op de Red Bull Elektropedia Awards tot Studio Brussel Hotshot, een uitverkochte AB naar paginabrede krantenartikels en terug: debuutalbum Soft Parade was er meteen boenk op.
 
Support: DVTCH NORRIS
Al jarenlang trouw lid van de Beatville-crew, met supports voor J. Cole, Method Man, Rejjie Snow en Coely in Japan, Frankrijk en Nederland tot gevolg. Begin januari kwam dan ein-de-lijk allereerste single Caught Up uit, meteen goed voor heel wat lof en een plaatsje op 22tracks. Hou’m in het oog!
 
• FREE AFTERPARTY •
Yup! Na de show van Woods voorziet E-Phonk de betere beats om je zaterdagavond helemaal wazig te laten worden.

De exacte timetable volgt op de dag van het evenement omstreeks 15u. Koop een ticket via de link rechtsboven, of gebruik onze Combipass!

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volledig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

za 16 April
Woodie Smalls
Tickets: €11
Kassa: €14
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.