Blackbird Blackbird [live – usa] | Nijdrop

Blackbird Blackbird [live – usa] Facebook

Knetterende beats met het vizier vol op de toekomst. Van duistere funk naar hyperkinetische balearic disco en alles wat een synth kan produceren daartussenin. Samen met For Flavor start Nijdrop een nieuwe concertreeks onder de noemer RAKET. Na Hermitude halen we nu ook Blackbird Blackbird met een liveset naar België!

All the way from San Francisco bestookt wünderkid Mikey Maramag menig mijmermoment met dromerige electronica. Z’n warme, instrumentale beats hebben een hypnotiserend effect en brengen een ode aan psychedelische synthpop. Denk Caribou op valium of James Blake met een overdosis Sint-Janskruid.

AFTERPARTY
DJ’s voor en na; For Flavor x PERRON ZES met James, Mike Sweater, Jonas Brenger, Nemesis en Louis Vogue!

TIMETABLE
19u30 deuren + DJ James
21u00 Blackbird Blackbird
22u00 gratis afterparty met PERRON ZES

€15 < 22u > gratis afterparty!

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volledig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

za 21 Mei
Blackbird Blackbird [live – usa]
Tickets: €12
Kassa: €15
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.