Fanfare Ciocârlia [ro] | Nijdrop

Fanfare Ciocârlia [ro] Facebook

Brass-orkest Fanfare Ciocârlia heeft iets te vieren! Hun Roemeense balkan bestaat 20 jaar, nadat vaders en zonen het generaties lang doorgaven aan elkaar. Het enige Belgische feestje daarvan wordt op vrijdag 4 november in Nijdrop gevierd. Verwacht gypsy muziek op z’n best, verwacht een swingende danspartij!

Met een onaflaatbare energie swingen hun fans mee van Melbourne tot Memphis en van Tokio tot Toulouse. Zelf komen ze uit een mistige vallei in Roemenië, waar modderwegen, ganzen en paard met kar het straatbeeld vormen. Er wonen zo’n 80 gypsy-families die samenleven met elkaar en de natuur. En wanneer er vertier zich aandient, komen de trompetten boven. Een trouw, een begrafenis of verjaardag; Fanfare Ciocârlia rukt uit!

Net als Dubioza Kolektiv, dat op woensdag 16 november naar Nijdrop afzakt, worden ze alom geroemd om hun opzwepend tempo, hun gezellige blazers en trippelende ritmes. Sacha Baron Cohen wou ze zelfs in z’n Borat-film. Met meer dan 1.200 concerten op de teller zakt één van ‘s werelds meest geweldige livebands nu af naar Nijdrop. Mis the titans of balkan niet!

Koop een ticket via de link rechtsboven, of gebruik onze Combipass!

• TIMETABLE •
19u30 deuren
20u30 Fanfare Ciocârlia

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volledig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

  1. Stijn

    Twee tickets te koop, voor 25 euro zijn ze beide van jou. Mail naar stijn.vandijck@yahoo.com

vr 04 November
Fanfare Ciocârlia [ro]
Tickets: €20
Kassa: €23
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.