Fleddy Melculy [uitverkocht!] | Nijdrop

Fleddy Melculy [uitverkocht!] Facebook

Wat je krijgt wanneer Lars Ulrich en Lita Ford flikflooien in de backstage van Graspop? Fleddy Melculy, schorriemorrie van de bovenste plank dat z’n duivels ontbindt met hilarische metal in het Vlaams. Hardcore-liefhebbers met een stevige hoek af; verenigt u!

Over Fleddy Melculy kunnen we zeer kort zijn: werelddominantie. Met buitenaardse talenten voor metal en hardcoremuziek en de opdracht om de metalwereld definitief naar zijn hand te zetten levert hij de perfecte show af. Technisch hoogstaande moshpit breakdowns, vlijmscherpe Slayer-eske trashy blastbeats, cliché harmonieënspelende gitaarduels, dubbele basdrums recht uit de hel en artwork met blote vrouwen met grote borsten en zombies: alles is aanwezig!

Maar het werkt wel. T-shirt van Metallica vanop de Wat De Fok? EP was hoogste binnenkomer in De Afrekening van Studio Brussel en trending op Spotify, Humo, De Standaard en Focus Knack. De Belgische metalhype heeft dat succes vooral te danken aan spitsvondige teksten over een brood gaan halen, sleutels kwijt zijn en Johnny’s. Graspop en Pukkelpop gingen eraan, ondertussen is daar ook de release van debuutalbum Helgië. Voorstellen doen ze dat in Nijdrop op vrijdag 28 oktober!

De support wordt voorzien door Deathwish. De band werd begin 2016 uit de Opwijkse grond gestampt door leden van Dawn of Clarity en het lang vergane Endor. Stevig verankerd in metal en hardcore, bundelen zij de beide in korte, krachtige songs.

• TIMETABLE •
19u bar open
20u Deathwish
21u Fleddy Melculy

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volledig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

vr 28 Oktober
Fleddy Melculy [uitverkocht!]
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.