SX [try-out] | Nijdrop

SX [try-out] Facebook

SX is helemaal terug. Met nieuwe plaat ‘Alpha‘ onder de arm, schöne concertdata als de AB, Rock Werchter en Cactusfestival én een try-out in Nijdrop op vrijdag 17 juni. Gegarandeerd zwoel!

In 2011 landde SX op aarde met hun exotische single ‘Black Video’, een magnetisch nummer dat zonder ontkomen de charts veroverde. Het was de kickstart voor een internationale tour als voorprogramma van bands als Yeasayer, Vampire Weekend, Ariel Pink en Poliça. Een jaar later verscheen debuutplaat ‘Arche‘, aangevoerd met de hits ‘Gold‘, ‘Graffiti’ en het meeslepende ‘The Future’.

Dat album leverde meteen een gouden plaat op in België. Hun clubtour verkocht volledig uit (onder meer bij ons in Nijdrop) en ook de Ancienne Belgique, Pukkelpop en Rock Werchter gingen onder de bijl. Maar SX is meer; ze stortten zich op een inspirerende samenwerking met topontwerper Dries Van Noten voor z’n wintercollectie ’15-’16. Nu is er #2 in de vorm van ‘Alpha‘, vol rauwe menselijke emoties in harmonie met vooruitstrevende technologie. Onderhuidse explosies zonder weerga dankzij een sidderende kruisbestuiving tussen de ratio van Benjamin Desmet en het buikgevoel van Stefanie Callebaut.

• TIMETABLE •
19u30 deuren
20u30 SX
Voor & na: DJ James

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volledig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

vr 17 Juni
SX [try-out]
Tickets: €15
Kassa: €18
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.