Dubioza Kolektiv [bih] | Nijdrop

Dubioza Kolektiv [bih] Facebook

Schip ahoy, er zijn piraten op komst uit Absurdistan! Dubioza Kolektiv geniet al enige tijd een cultstatus in Oost-Europa maar heeft nu het oog laten vallen op de rest van de wereld. Zo kapen ze Nijdrop met ska en balkan op woensdag 16 november!

De razend populaire Bosnische band telt 7 koppen en brengt een opzwepende mix van hiphop, reggae en dub. Naast het feestgedruis en geestige lyrics is er ook plaats voor maatschappijkritische boodschappen. Fans van La Pegatina, Shantel en Fanfare Ciocarlia, dat begin november in Nijdrop passeert, weten wat te doen!

Hun wereldmuziek durft al eens bijten naar het kapitalisme en van een politieke snauw zijn ze evenmin vies. Bill Gould (bassist bij Faith No More) pikte de band op en deed hen doorstoten naar de rest van de wijde wereld. SXSW en Eurosonic moesten eraan geloven, op laatste album ‘Happy Machine‘ kwamen Manu Chao en La Pegatina maar al te graag meespelen.

Koop een ticket via de link rechtsboven, of gebruik onze Combipass!

• TIMETABLE •
19u30 deuren
20u30 Dubioza Kolektiv

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volledig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

  1. Wout

    Ik verkoop 2 tickets voor dit concert, ze mogen weg voor 20 euro voor de twee samen. Mail naar wout.falleyn@gmail.com !

wo 16 November
Dubioza Kolektiv [bih]
Tickets: €15
Kassa: €18
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.