Freddy De Vadder [try-out • uitverkocht!] | Nijdrop

Freddy De Vadder [try-out • uitverkocht!] Facebook

Daar komt Freddy De Vadder aangegleden met alweer een nieuw spetterend avontuur: Freddy on ice! Zet je schrap voor een sensationele rit op de achtbaan van Freddy’s onvoorspelbare leven.

Na een opgemerkte passage in het Studio Brussel-programma Studio Kafka en zijn overwinning in Humo’s Comedy Cup moest professionele profiteur Freddy De Vadder plots volop aan de bak als stand-upcomedian. En met succes, want na twintig jaar toert hij nog steeds tot ver buiten de eigen contreien. Niemand wil een exemplaar in huis, maar elke toeschouwer hangt aan Freddy’s besnorde lippen als hij in ongekuist West-Vlaams tegen heilige huisjes schopt.

Vanuit de onderbuik van de maatschappij komt de pinten drinkende kettingroker met choquerende, maar verrassend intelligente inzichten voor de dag. In het najaar 2015 was Freddy De Vadder, het alter ego van Bart Vanneste (°1970), ook de centrale figuur van de nieuwe Canvas-serie Bevergem. Het idee en het scenario zijn ontsproten aan het brein van Vanneste himself, bijgestaan door enkele streek- en zielsgenoten.

Tijdens Freddy on ice – zijn zesde avondshow al – tast Freddy De Vadder voortdurend de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid af. Wees welkom op deze wonderbaarlijke belevenis voor het ganse gezin, voor mensen met én zonder diploma.

De lachspieren worden opgewarmd met de geweldig gênante grappen van de up & coming Sander VDV.

Geef een reactie

do 22 September
Freddy De Vadder [try-out • uitverkocht!]
Tickets: uitverkocht!
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.