Nieuw: etentjesabonnement | Nijdrop

Nieuw: etentjesabonnement

Het nieuwe seizoen van onze maandelijkse etentjes start op donderdag 29 september, met Chili als themaland.

Vorig jaar hebben we gemerkt dat er soms mensen moesten geweigerd worden omdat het maximum aantal ingeschreven personen (60) bereikt was. Dit is natuurlijk heel vervelend als er een groep trouwe eters is, waarbij dan soms een deel van de groep niet kan meekomen.

Door verscheidene mensen werd er daarom gevraagd om op voorhand voor verschillende maanden tegelijk te kunnen inschrijven. Om aan die vraag te voldoen hebben we een abonnementsformule bedacht, die aan de verzuchtingen van trouwe eters kan tegemoet komen.

Wij stellen voor: Eetabonnement voor 3 etentjes in najaar 2016: 29/09 (Chili), 27/10 (Turkije) en 24/12 (Senegal).

Een abonnement kost 36 euro. Inbegrepen zijn de maaltijd en koffie. Inschrijven voor meerdere maanden wordt hiermee mogelijk. Aankopen van abonnementen kan vanaf donderdag 15 september om 12u!

Een abonnement aankopen is eenvoudig. Klik op deze link  en kies bovenaan bij ‘Abonnementen’ >  ‘Etentjes – najaar ’16. Vul alle gegevens in en breng tijdig de betaling in orde. Het abonnement wordt via mail doorgestuurd. Print alle tickets uit en breng het juiste ticket mee.

Kan je niet komen, geef het ticket gerust door aan iemand anders, maar vergeet niet ons te verwittigen. Tickets op een andere datum gebruiken is niet mogelijk. Ik hoop jullie allen terug te zien vanaf 29 september. Als er vragen zijn, één adres : griet@nijdrop.be.

 

Geef een reactie

Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.