Exit 2016 | Nijdrop

Exit 2016 Facebook

Oudejaar zonder stevig feestje hoort niet, daarom verlaten we het jaar opnieuw met Exit. De hele nacht feesten op de fijnste plaatjes met al je vrienden erbij: Nijdrop is de plek waar je moet zijn! Niet twijfelen over een ticket, want de voorbije edities waren hopeloos uitverkocht!

Onze deuren zwieren open om 23u, ruim op tijd om samen met ons mee af te tellen via een reuzescherm. Al wie voor middernacht binnen is, krijgt trouwens een gratis glaasje bubbels! Voor de beren die het dansen volhouden tot 6u, voorzien we dan weer gratis koffiekoeken. Doorheen de hele avond kan je bijtanken aan de cavabar, een rokersruimte en vestiaire (€1 per kapstok) ontbreken uiteraard niet.

De onbetwiste keizer der allround allnighters zorgt voor fancy plaatjes bij al jullie feestgedruis: the one & only Neglectik! Een aanval op het wereldrecord headbangen, poppy dancemoves of bouncende asses; zijn sets klaren de klus in een handomdraai.

• TICKETS •
Er is avondkassa voor de twijfelaars (maar die betalen €10!), met een ticket (€7) ben je simpelweg zeker van je toegang. Twijfel niet, want net als de voorbije twee jaar geldt vol = vol!

De uurregeling voor de gratis feestbussen van De Lijn vind je hier.

Geef een reactie

za 31 December
Exit 2016
Tickets: €7
Kassa: €10
Deuren: 23u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.