Helemaal Mooi | Nijdrop

Helemaal Mooi Facebook

Le nouveau Nijdrop est arrivé! In afwachting van onze nieuwe huisstijl en website gooien we dit GRATIS knalfeest al online. DJ Yolotanker komt, er zijn Pukkelpop-tickets te winnen, er is beer pong en Sing Star, er komt een Opwijkse Top 30, … Zaterdag 1 juli wordt dolletjes, schrijf het maar op!

? BBQ • 18u ?
De avond beginnen met een stevig fondken kan via onze BBQ. Vier vlezekes van Lekker Vlees voor een luttele €8 en een rijkelijk groentenbuffet, astemblieft! Inschrijven kan hier: https://goo.gl/forms/tXZSN6k1IAOuoNN92

❄️ SMELT DE IJSBLOK! ⛄
Ons terras krijgt er die dag een reusachtig meubelstuk bij: een gigantisch ijsblok waarin knotsgekke prijzen zitten vervroren! Jij krijgt twee minuten de tijd om met een zelf meegebracht voorwerp de blok te doen smelten. Let op; geen wapens noch iets dat vuur maakt.

? BOEKENWORP • 19u ?
Einde van het schooljaar, die boeken zijn dus niet meer nodig! Wie het verst z’n cursussen kan wegkeilen, wint tombolalotjes en Outsiderz-tickets. Tip: hoe zwaarder de thesis, hoe verder ie vliegt 😉

? BEER PONG x SING STAR • 20u ?
De classics mogen niet ontbreken. Inschrijven gebeurt ter plekke. Ook hier vallen tombolalotjes te winnen!

? OPWIJKSE TOP 30 • 22u ?
Nijdrop hervat een oude traditie en gaat opnieuw op zoek naar een plaatselijke hitlijst – gekozen door jullie! Die spelen we dan van 22u tot 24u af met live commentaar van Bekende Opwijkenaren. Het hitlijst-formulier vind je via www.nijdrop.be/top30!

? BOEKENVERBRANDING • 23u ?
De boeken van daarnet worden netjes terug verzameld en in de fik gestoken tijdens een gezellig kampvuur vanaf 23u.

?‍♂️ PAR-TAY • 24u ?
Niemand minder dan DJ YOLOTANKER komt de boel opleuken met crazy liederen en margi jingles. Niet te missen!

? SUPERTOMBOLA ?
Zeiden we al iets over de knotsgekke prijzen? Via de ijsblok, boekenworp, beer pong en singstar of gewoon bij het bestellen van een drankje krijg je lotjes voor onze tombola. Doorheen de hele avond verloten we om het uur enkele lukraak getrokken nummers die dan een formidabele prijs opleveren. Zotjes!

Mogelijke prijzen zijn tickets voor Pukkelpop, Lokerse Feesten, Laundry Day en Summerfestival, massage-bonnen, een lounge-zwembad, een bon voor de Escape Room & many, many more!

Geef een reactie

za 01 Juli
Helemaal Mooi
Kassa: Gratis!
Deuren: 18u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.