The Flatliners | Nijdrop

The Flatliners Facebook

i.s.m. Rock ‘n Load Concerts vzw

The Flatliners

The Flatliners is een punkrockband uit de Canadese provincie Ontario. De groep werd opgericht in 2002 en bestaat uit Chris Cresswell (gitaar, zang),  Scott Brigham (gitaar), Jon Darbey (bas) en Paul Ramirez (drum).

Na tien jaar spelen in kleine muziekkelders en grote concertzalen, na massa’s fast food en vele uren in de toerbus is hun laatste album Dead Language de muzikale beloning van een decennium lang te bouwen aan een ijzersterke formatie.

Astpai

Door een vuile kelderdeur in Oostenrijk bonst de punkrock van Astpai naar buiten. Denk None More Black meets Angus Young meets Dan Yemin, steeds met een begin van melodie en sing-a-long. De teksten zijn soms heel persoonlijk en dan weer zuivere politieke statements.

Antillectual

Deze band uit het Nederlandse Nijmegen speelt een mix van skatepunk (jaren 90), emo (jaren 2000) en orgcore (jaren 10). Hun recentste en reeds vierde plaat heet Perspectives & Objectives, een album dat bulkt van passie en energie.

You Nervous?

De avond start met skatepunk van eigen bodem. Deze jongens uit de buurt van Gent laten de eerste noten doorheen de zaal kraken.

Timing
17:30 – 18:00 You Nervous?
19:00 – 19:45 Antillectual
20:15 – 20:45 Astpai
21:30 – 23:00 The Flatliners

Geef een reactie

zo 24 November
The Flatliners
Tickets: €12
Kassa: €15
Deuren: 17u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.