Het Leger van Jebroer #SirJees | Nijdrop

Het Leger van Jebroer #SirJees Facebook

Jebroer

Jebroer stelt zijn debuutalbum Gouden Tranen voor. Dit kwam op 7 februari uit op Nouveau Riche Music, het label van zijn vaste producer Boaz van de Beatz.

Op het album laat Jebroer, net zoals bij de voorafgaande Broederschap EP, een andere kant van zichzelf zien dan men gewend is. De keiharde clubtracks waarin hij met zijn vaste producer genres als hiphop, hardcore, trap en electro samensmelt, maakten ruimte voor een persoonlijk verhaal, weliswaar zonder zijn hooligan-imago te verloochenen.

In een interview met State Magazine vertelde Jebroer: “Uiteindelijk wil ik tijdloze muziek maken. En ik wil dat men mij leert kennen als mens. Ik ben niet in een keer een emotionele man geworden. Ik zou je nog steeds in elkaar slaan als we ruzie hebben, maar ik ben wel volwassener.”

De single Omlaag zorgde voor airplay op diverse zenders. 3FM riep Jebroer uit tot Serious Talent. XITE TV nomineerde hem voor een award in de categorie Beste Hiphop.

> Beluister album Gouden Tranen op de Luisterpaal
> Interview State Magazine
> Review State Magazine

Stepherd & Skinto

Labelgenoten Stepherd en Skinto vergezellen Jebroer als support. De Amsterdamse rapper Stepherd maakt deel uit van Nouveau Riche. Samen met Skinto was hij al te horen op Gat in de vloer. Er staat wat betreft nieuwe muziek voor beide heren een hoop op stapel. Zo verschijnen er nieuwe singles, collabs en staat er zelfs een ep op de planning.

Geef een reactie

vr 18 April
Het Leger van Jebroer #SirJees
Tickets: €5
Deuren: 20u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.