Drum To Bass ft. One87 | Nijdrop

Drum To Bass ft. One87 Facebook

One87

Een van de toonaangevende personen binnen de Belgische drum-‘n-bass-scène. One87 is de drijvende kracht achter Star Warz en Daily Dubstep en host jaarlijks twee podia op Tomorrowland. Met eigen productie op labels als Critical Music en Nemesis Recordings en een cd-map vol dubplaten weet hij zeker de dansvloer in vuur en vlam te zetten.

> One87 in Select

James Marvel

Met een liefde voor elk subgenre van drum-‘n-bass heeft hij de skillz om elk publiek uit zijn dak te laten gaan. Met releases op labels als Radar Records en Audioporn is hij een van de meest veelbelovende producers van ons land.

Cedex & Higher Underground

Geen onbekende voor de dansvloer van Nijdrop en daarom hebben ze ook weinig introductie nodig. De jongens beginnen weer aan een spetterend jaar met veel gigs en reeds veel bevestigde festivals. Het wordt knallen van begin tot einde met onze eigen residents Cedex & Higher Underground.

Baz

Deze keer hebben we het genoegen om iemand te mogen ontvangen van over de taalgrens. Baz is een van de drijvende krachten achter de drum-‘n-bass-scène in Wallonië. Hij had al het genoegen om te spelen op evenementen als Tomorrowland, Les Ardentes, Dour, Star Warz…  Sinds kort is hij ook gesigned op het grote Multifunction Label.

Digital Dirt

Deze jonge wolven staan klaar om een stevige stempel te drukken in de drum-‘n-bass- en dubstepscène. In 2011 wonnen ze de Laundry Day-contest op vi.be en pakten ze uit met enkele beloftevolle producties. Ze zijn de resident-dj’s van Drum To Bass en laten het feest graag doorgaan tot vroeg in de ochtend!

+ Mc Nice, 3xb, Fenicx

Koop je ticket nu online voor slechts 5 euro (kassa = 8 euro)!

Geef een reactie

za 15 Maart
Drum To Bass ft. One87
Tickets: €5
Kassa: €8
Deuren: 22u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.