Radio Modern | Nijdrop

Radio Modern Facebook

Heren, haal uw schoonste kostuum uit vervlogen jaren vanonder het stof en ladies, hul uzelf in een zwierige avondjurk – op zaterdag 4 oktober danst u in stijl.

We warmen op met de immer charmante Sep ‘n Hop, die met een reeks jazzroutines het roest uit onze gewrichten verjaagt. Deze welgemanierde jongeheer heeft de eer u door de feestelijkheden te leiden als gastheer. The Backseat Boppers knallen onvervalste, rauwe rockabilly en hellen zo nu en dan over naar zomerse surf. Al springend, roepend, rollend en tierend zetten deze vier vetkuiven zetten de tent in lichterlaaie. Stilstaan is gewoon onmogelijk! Tot in de vroege uren zullen DJ Nasty Bartender en Lawen Stark u een mix serveren van de beste plaatjes.

Spendeer de avond in stijl en ga langs in het glamoureuze Beauty Boudoir van onze Modernettes, drie charmante deernes met oog voor schoonheid. In een mum van tijd draaien zij een retro coiffure in uw haren en toveren met lippenrood en mascara de diva in u tevoorschijn. Bij wijze van souvenir laat u uw vintage alter ego op de gevoelige plaat vastleggen in de Photomatique.

Timetable:
20u00 deuren
DJ’s Nasty Bartender & Lawen Stark
21u00 Danceclass met Sep N Hop
21u45 DJ’s Nasty Bartender & Lawen Stark
22u00 The Backseat Boppers
23u15 DJ’s Nasty Bartender & Lawen Stark

De Beauty Boudoir en Photomatique zijn er tussen 20u en 23u.

 

Geef een reactie

za 04 Oktober
Radio Modern
Tickets: €10
Deuren: 20u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.