Mr.Polska en Jebroer genomineerd voor XITE Awards 2014 | Nijdrop

Mr.Polska en Jebroer genomineerd voor XITE Awards 2014

Nouveau Riche Music’s artiesten Mr. Polska en Jebroer zijn dit jaar genomineerd voor een XITE Award in de categorieën Best Male en Best Hiphop. Het publiek kan vanaf nu haar stem uitbrengen via de website van de muziekzender.

De XITE Awards vinden dit jaar voor de tweede keer plaats. De award avond zal gepresenteerd worden door Sol Wortelboer & Ingrid Jansen met live performances van nationale en internationale bodem. 13 maart worden er tijdens de awardshow prijzen uitgereikt in maar liefst tien categorieën, zoals Best Male en Best Hiphop.

In deze categorieën zijn Mr. Polska (Best Male) en Jebroer (Best Hiphop met zijn videoclip Brommer) genomineerd. Mr. Polska scoorde een grote hit met het nummer Vlammen en Jebroer kreeg veelvuldig airplay op de zender met videoclips als Brommer en Omlaag. In een video oproep toont Mr. Polska dat hij de award verdient vanwege zijn mannelijkheid. Het publiek kan vanaf nu haar stem uitbrengen en de artiesten helpen bij het winnen van de onderscheiding.

XITE bereikt in totaal 5,8 miljoen huishoudens en is daarmee de grootste muziektelevisiezender van Nederland. XITE werkt nauw samen met alle grote platenmaatschappijen en maakt daarnaast eigen programma’s zoals het dagelijkse programma Daily Noise, waarin presentator Sol Wortelboer en VJ Ingrid Jansen artiesten ontvangen. Vanaf nu kan op Mr. Polska en Jebroer gestemd worden via de website van XITE.

Stem op Mr. Polska: http://xite.nl/awards/2014/best-male/mr-polska
Stem op Jebroer: http://xite.nl/awards/2014/best-hip-hop/jebroer

> 18.04 Het Leger Van Jebroer @ Nijdrop

Geef een reactie

Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.