Urbanus & De Fanfaar + Johnny Trash | Nijdrop

Urbanus & De Fanfaar + Johnny Trash Facebook

Nu de recentste cd van Urbanus zo goed scoorde bij het grote publiek, kreeg hij de smaak te pakken om met een bandje achter zijn kont, namelijk De Fanfaar, eens wat festivals aan te doen.

De Fanfaar is een Brusselse Nederlandstalige rockband met even vette gitaren als knipogen. Urbanus heeft vroeger al eens als gast opgetreden bij Zita Swoon op Dranouter en met De Heideroosjes op Rock Werchter, maar op eigen houtje heeft hij nog niet op een festivalpodium gestaan. In zijn 40-jarige carrière beschouwt hij dit weer eens als een frisse missie. De show bevat nieuwe nummers uit de recentste cd Wan Troe Tie, doorspekt met gouden krakers van toen hij nog klein was.

Een volbloed rockzanger is Urbanus niet, en een gewone zanger eigenlijk ook niet, maar samen met de ervaren muzikanten van De Fanfaar kan hij deze gebreken ruimschoots goed maken door een show te brengen met oneliners en rock-‘n-roll met veel haar op. Het grootste verschil tussen een festival en een theater is volgens Urbanus dat er op een festivalpodium geen gordijnen hangen en op een theaterpodium wel. Maar daar zet hij zich wel overheen!

Urbanus en De Fanfaar, een lust voor iedereen!

Johnny Trash

Johnny Trash, dat is humor met een vleugje muziek. De ideale opwarmer voor een gezellige familieavond.

Geef een reactie

 1. ANJA

  deuren om 19u, maar wanneer begint het eigenlijk ?

 2. Valerie

  Hoi,

  We kunnen best tegen een spatje regen, maar het lijkt erop dat het min of meer gaat onweren vanavond: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140813_01216279

  Echt geen mogelijkheid om het optreden binnen te houden?
  Thanks,
  Valérie

 3. Stijn

  Jawadde Urbain, alleen spijtig dat het met je laatste nummer met bakken uit de hemel viel anders hadden we nog veel meer BIS geroepen

do 14 Augustus
Urbanus & De Fanfaar + Johnny Trash
Tickets: €15
Deuren: 19u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.