The Rhythm Junks, Nele Needs A Holiday, De Piepkes & Kapitein Winokio i.h.k.v. Zomerhappening | Nijdrop

The Rhythm Junks, Nele Needs A Holiday, De Piepkes & Kapitein Winokio i.h.k.v. Zomerhappening

The Rhythm Junks

De drie leden van The Rhythm Junks verschillen aanzienlijk qua muzikale achtergrond. TRJ hebben onder meer jazz, pop en rock, blues, folk, roots en soul in de genen. Ze zijn een originele Indie Roots drietand met harmonica, bas en drums. Er wordt geklauwd en geblazen, geborsteld en geslagen, zacht en hard, ruw en rauw…

Nele Needs A Holiday

Nele is dringend aan vakantie toe, maar tijd en geld ontbreken. Dus tokkelt ze op haar ukelele en als ze dat beu is, fluit ze haar vriendinnen samen. Na een gin-tonic of drie halen ze de muziekinstrumenten boven.
Studies zonder toekomstperspectief, bandjes die verder wilden zonder haar, onbereikbare geliefden: Nele krabt waar het jeukt. Ze hult haar verlangens, haar problemen en haar neuroses in uptempo melodieën en zomerse backing vocals. Ze mikt op je hart maar ze raakt je eerst in de benen.

Dit is het feestje van Nele. Ze is vergeten je een uitnodiging te sturen maar je bent welkom om te crashen. Bitterzoet smaakte nooit eerder zo goed.

De Piepkes

Frederik Sioen, Roland Van Campenhout en Pieter-Jan De Smet noemen zichzelf ‘de Piepkes’ omdat ze vinden dat het zo hoort. In een wereld waar kinderen vaak ouder lijken dan hun ouders, waar de staart niet noodzakelijk met de kop verbonden is en waar Klein Pierke zichzelf God waant, struinen de Piepkes door het hoge gras. Gewapend met Nederlandstalige liedjes uit eigen knapzak en een mond vol hart bezingen zij de wereld vanuit hun kinderlijke verbeelding.

Kapitein Winokio

IEDEREEN JARIG! Kapitein Winokio viert deze zomer zijn 10e verjaardag. Hij vindt het zo een geweldige gebeurtenis dat hij dit graag wil delen met al zijn vrienden. Dus is Mevrouw de Poes ook jarig, net als de muziekmatrozen en alle aanwezige kampioenen. Samen zingen ze uit volle borst: ‘Happy birthday to me!’ en ‘Lang zal ik leven!’ Zelfs de gitaar van de Kapitein viert mee!
Tien jaar Kapitein Winokio? Dat zijn héél veel liedjes. Nèt genoeg voor de hele zomer.

Al deze concerten zijn i.h.k.v de Zomerhappening.
De Zomerhappening zal zoals steeds plaatsvinden in het Park van Hof Ten Hemelrijk.

Meer info: www.zomerhappening.be

Geef een reactie

vr 15 Augustus
The Rhythm Junks, Nele Needs A Holiday, De Piepkes & Kapitein Winokio i.h.k.v. Zomerhappening
Tickets: GRATIS
Deuren: 13u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.