Slapshot | Nijdrop

Slapshot Facebook

Rock ’n Load Concerts vzw,  vzw Hambiance en Nijdrop presenteren Slapshot.

Slapshot
Ontstaan in Boston in 1985, en bestaande uit leden van Terminally Ill, DYS & Negative FX, is Slapshot gedurende bijna 30 jaar nooit echt weggeweest. Klassiekers als Back On The Map, Hang Up Your Boots, No Friend Of Mine, Old Tyme Hardcore of Watch Me Bleed klinken voor elke oldschool hardcore liefhebber dan ook  bekend in de oren.  Ondanks de ontelbare line-upwissels blijft Slapshot, onder implus van zanger Jack ‘Choke’ Kelly altijd doorgaan en brachten ze in 2014 hun eerste full album in 11 jaar uit. Het is dan ook Choke die op het podium met zijn unieke stijl alle aandacht naar zich toetrekt. Na passages op Graspop, Groezrock, Hellfest en de Eastpak Resistance Tour nu dus te zien in Opwijk.
https://www.facebook.com/SlapshotBoston
http://www.youtube.com/watch?v=rktc9TWg_hE

The Setup
Drie full albums, Rebellion Tour, True Spirit Tour, Groezrock, Ieperfest, … weinig belgische hardcore bands kunnen een gelijkaardig palmares voorleggen. Ondanks de vele line-up wissels blijft The Setup dan ook een rots in de branding van onze hardcorescene. Hun staat van dienst en het feit dat hun laatste full album ‘This Thing Of Ours’ ook bij de jongere garde hardcorekids aansloeg, maakt dat band zowel old school als jongere hardcore fans kan bekoren!

https://www.facebook.com/thesetup
http://www.youtube.com/watch?v=n55PniVZn0c

Die My Demon
DMD staat voor Die My Demon, en voor Dendermonde, waarvan het grootste deel van de band afkomstig is. Jaren geleden golden ze als een van de actiefste hardcorebands van België die elk weekend wel ergens in binnen- of buitenland te zien waren. Twee jaar na de release van hun full album Smell The Rat (2004) hield DMD het voor bekeken, maar sinds april dit jaar zijn ze terug en werken ze momenteel zelfs aan nieuwe nummers!

https://www.facebook.com/diemydemon
http://www.youtube.com/watch?v=wNkuq-UE4yA

Suspected Concussion
Het komt uit Aalst en het is snel en vettig … Suspected Concussion!!! Met hun thrash/hardcore stonden ze eerder al in het voorprogramma van Agnostic Front. Begin dit jaar stelden ze hun nieuwe EP  ‘Party Thrashers’ partythrashers voor in het Aalsterse indoorskatepark, maar deze keer mogen ze het podium opwarmen voor Slapshot!
https://www.facebook.com/pages/suspected-concussion/273113929298
http://www.youtube.com/watch?v=8DYisN_NilQ

www.rocknloadconcerts.be
http://www.hambiance.be

Geef een reactie

vr 28 November
Slapshot
Tickets: €13
Kassa: €17
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.