ABClubcircuit – Ancienne Belgique @ Nijdrop: Bear’s Den | Nijdrop

ABClubcircuit – Ancienne Belgique @ Nijdrop: Bear’s Den Facebook

Vreemdgaan (met muziek) mag op je 35ste verjaardag! AB duikt het komende feestseizoen in de koffer met het Clubcircuit voor een zeer spannende concertreeks. Vanaf oktober ’14 komen de vrienden van 4ADDemocrazyCactus MuziekcentrumDe KreunDe Zwerver, NijdropKultuurkaffeeN9PetrolRecyclart en VK op verjaardagsbezoek in AB met een pak fijne concerten onder de arm. En AB maakt, zoals het een goede vriend betaamt, de omgekeerde beweging richting de elf clubs van het Clubcircuit. Artistieke kruisbestuiving in de vorm van 22 concerten in verschillende muziekstijlen… Maar met één rode draad: kwaliteit!

Kampvuurmuziek voor stille dromers
Uitgenodigd worden door Mumford & Sons of Daughter om samen de hort op te gaan, het is niet elke band gegeven. Dankzij ijzersterke livefolk kon het Londense trio Bear’s Den die pluim wel al op de hoed steken. In minder dan twee jaar speelde de band zich van de pub tot op het hoofdpodium van Brixton Electric en de O2 Arena. Nu is er langspeler Elysium, waaruit de titeltrack (met knappe video van Marcus Haney) hun strafste stoot totnogtoe wordt genoemd.

Bear’s Den is na een zomertournee in de States klaar om dit najaar ook op het Europese vasteland aan wal te gaan. De Britten weten duidelijk waar naartoe, want naast Parijs, Amsterdam en Berlijn ligt ook Opwijks hipste Nijdrop op de route van Joey Haynes en voormalig Cherbourg-leden Andrew Davie en Kev Jones. Akoestische luisterliedjes vol alternatieve country,  folk en samenzang doen je zo hunkeren naar een kampvuurtje in het woud.

De groep brengt trouwens volk mee: Christof doet het voorprogramma.

Bericht aan de treinreizigers: het concert van Bear’s Den zal zeker afgelopen zijn omstreeks 22u. De trein van 22u12 richting Brussel, Gent of Antwerpen is dus perfect haalbaar!
http://www.belgianrail.be/nl/Home.aspx

Timetable:
19u30 deuren
20u00 Christof 
20u45 Bear’s Den

Geef een reactie

do 09 Oktober
ABClubcircuit – Ancienne Belgique @ Nijdrop: Bear’s Den
Tickets: €12
Kassa: €15
Deuren: 20u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.