… en Nijdrop gaat naar de AB! | Nijdrop

… en Nijdrop gaat naar de AB!

Vreemdgaan (met muziek) mag op je 35ste verjaardag! Ancienne Belgique duikt het komende feestseizoen in de koffer met het Clubcircuit voor een zeer spannende concertreeks. Vanaf oktober ’14 komen de vrienden van 4AD, Democrazy, Cactus Muziekcentrum, De Kreun, De Zwerver, Nijdrop, Kultuurkaffee, N9, Petrol, Recyclart en VK op verjaardagsbezoek in AB met een pak fijne concerten onder de arm. En AB maakt, zoals het een goede vriend betaamt, de omgekeerde beweging richting de elf clubs van het Clubcircuit. Artistieke kruisbestuiving in de vorm van 22 concerten in verschillende muziekstijlen… Maar met één rode draad: kwaliteit!

zaterdag 11 oktober – Nijdrop presenteert in Ancienne Belgique

OFF! & Cerebral Ballzy: voor wie zijn punk graag kort, krachtig en oprecht heeft!
We gaan het, in ware punkstijl, kort houden. OFF!, de supergroep rond punkgoeroe en levende legende Keith Morris (ex-frontman Black Flag en Circle Jerks), klokt bij de meeste songs van nieuwe plaat ‘Wasted Years’ af onder de 2 minuten. Een portie hondsdolle maatschappijkritiek, een razende live-reputatie en genoeg punkkilometers op de teller om overal ter wereld de boel vakkundig af te breken… Bij deze is de punk-kous (hier komt ie) off! One, two, three, four… Vlammen!

De vijf van Cerebral Ballzy houden van de simpele dingen des levens: 80s punk, drinken, bevallige dames, een occasionele pizza na het skaten en het kot op stelten zetten. Hun nieuwste langspeler ‘Jaded & Faded’ werd ingeblikt met de grote Dave Sitek (TV On The Radio) die ook al achter de knoppen zat bij platen van Foals, Thee Oh Sees en Yeah Yeah Yeahs.

Oefen alvast jullie pogo, het zal nodig zijn!

Tickets – Facebook – Najaar 2014

logo abclubcircuit

Geef een reactie

Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.