Chase | Nijdrop

Chase Facebook

Als er één feestje is dat niet mag ontbreken op de kalender, is het Chase wel. Urban, r&b en hiphop smelten er moeiteloos samen tot een zwoele brij waar weinig dansbenen stil op blijven staan. Op zaterdag 1 november is Nijdrop de plek waar dat nog maar eens bewezen wordt.

LINE UP
♒ Rakka ♒
Mash ups, scratching of beatmixing, het vormt allemaal geen probleem voor de man die “de Frank Sinatra van de scene” werd genoemd door niemand minder dan Walshy Fire van Major Lazer. Een voorliefde voor Jamaicaanse dancehall, explosieve anthems en urban klassiekers brachten hem al achter de decks van onder meer Reggae Geel, Polé Polé en Elements Festival.

http://rakka.be/

♒ SKIPP ♒
Hij doorkruiste Vlaanderen al onder heel wat namen, maar steeds met dezelfde wapens; z’n twee handen! Deze man is verslaafd aan het scratchen en kan niet wachten om dat in Opwijk te tonen. Trap, hiphop, juke of booty – hij legt het allemaal op, het liefst door elkaar!

http://www.facebook.com/pages/SKIPP/126485350756084

♒ Neglectik ♒
De man waar al lang geen introductie meer voor nodig is. Hij palmde de hele streek (en daarbuiten!) in met een waaier aan skills, voeling met z’n publiek en een arsenaal aan hits van het moment. Good to have him back!

http://www.facebook.com/deejay.neglectik

€$£¥
Entree: €4 (Nijdrop-leden) / €5

Met live videostream op www.chase.be.

Beetje te warm van al het dansen? Laat je jas, pull of tas achter in de speciaal voorziene vestiaire!

Geef een reactie

za 01 November
Chase
Kassa: €5
Kassa leden: €4
Deuren: 22u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.