Piknik | Nijdrop

Piknik Facebook

Op zaterdag 13 september doet Nijdrop het rustig aan. Met de picknickmand in de ene hand en een gezellig dekentje in de andere trotseren we het gloednieuw grasperkje achter ons terras.

Daar wacht ons een namiddag die alle kanten uit kan. Uiteraard wordt er van picknick gedaan, maar het is geen gewone: bedoeling is om iets mee te brengen voor de mede-picknickers!

Zo laat ieder z’n gerechten, fruit, cakes, salades, kazen, dressings, zelfgebakken broden of ander lekkers achter op de buffettafel. Daar kan je dan naar hartenlust uit kiezen – mits je zelf iets meebracht. Uiteraard mag je ook je eigen picknick en versnaperingen meebrengen en opeten, zonder die te delen.

Onze koelcel doet dienst als ‘frigoboxiaire’ en dat gekke woord betekent volledig wat u ervan verwacht: een vestiairesysteem voor frigoboxen!

Daarnaast wordt er ook vertier voorzien met Kubb-spelen, frisbees, petanque en noem maar op. Ook daar geldt: breng gerust zelf je ontspanning mee!

Tot slot verhuist de gezelligheid ‘s avonds naar het cafĂ©, waar vanaf 22u fijne plaatjes worden opgelegd. Een gratis feestje na een mooie dag, wat wil je nog meer?

Geef een reactie

za 13 September
Piknik
Kassa: gratis!
Deuren: 15u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.