Hexa Mera + Dawn Of Clarity | Nijdrop

Hexa Mera + Dawn Of Clarity Facebook

De Vlaams-Brabantse bodem in en rond Opwijk brengt heel wat voort, van Op-Ale tot harder gitaarwerk uit de hoek van fris, jong muziekgeweld. Nijdrop brengt twee van die streekproducten samen op een gratis metalnight: Hexa Mera en Dawn Of Clarity!

Hexa Mera
Sinds 2010 teistert dit vijftal menig gitaarbox met rechtdoorzee death metal. ‘Descent Into Decay’ werd de titel van een eerste EP, en optredens doorheen heel Vlaanderen volgden snel. Onderweg gingen ze aan de haal met de overwinning in de Red Bull Bedroom Jam, iets wat hen niets minder dan een plek op de affiche van Graspop Metal Meeting opleverde. Zopas werd debuutalbum ‘Human Entropy’ de nieuwe halte in hun opmars. Op 13 december volgt ongetwijfeld heel wat materiaal uit die langspeler.

Dawn Of Clarity
Uit de assen van Fist2Fist, Losing Grip en Hellebaert ontstond zo’n vier jaar terug een nieuwe band: Dawn Of Clarity. Met een melodieus maar fier geluid hadden ze aanvankelijk voorbeelden als In This Moment, Amon Amarth en Parkway Drive, al schaafden ze die sound gaandeweg bij naar snellere en zwaardere death metal. 2012 bracht een eerste demo, maar nieuw werk ligt klaar op de plank.

Royal Jake
Londerzeel + Lebbeke = Royal Jake. Met grungeroots die zich al in 1992 ontsproten, nam de band in 2010 een doorstart. Metalcore werd de norm en dat zal u tijdens hun warm up gemerkt hebben.

Entree is gratis, liefde voor de bands ook.

De exacte timetable volgt op de dag van het evenement omstreeks 15u.

Geef een reactie

  1. Kasia Seliverstova

    Oh super! Kijk ik naar uit!

za 13 December
Hexa Mera + Dawn Of Clarity
Kassa: gratis!
Deuren: 19u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.