Axelle Red [uitverkocht!] | Nijdrop

Axelle Red [uitverkocht!] Facebook

Axelle Red vierde in 2013 het twintigjarig jubileum van haar debuutplaat ‘Sans plus attendre’ met de release van ‘Rouge Ardent’, een ijzersterke cd die niet alleen door de critici zeer warm onthaald werd. Na twee weken haalde ‘Rouge Ardent’ goud in België en amper vijf maanden later kreeg Axelle op de Lokerse Feesten een platina plaat aangeboden.

In 2015 zal Axelle het over een andere boeg gooien. In januari verschijnt Axelle Red “Acoustic” en vanaf februari gaat de gelijknamige tournee doorheen  België, Frankrijk, Zwitserland, Canada en nog wat exotische eilanden van start. “Acoustic” is het eerste akoestische album van Axelle waarin ze zonder toeters en bellen terugkijkt op haar eigen hits (te veel om op te sommen) en albumtracks die eigenlijk singles hadden moeten zijn (‘Romantique à mort’ of ‘Jure’).

Op “Acoustic” worden deze songs tot hun essentie herleid en het valt meteen op welke straffe songschrijver Axelle is. Verstokte fans zullen verrast zijn door de andere dynamiek in de gekende nummers, terwijl iemand die nog geen enkele Axelle Red album heeft met één cd het beste uit haar indrukwekkend oeuvre in huis haalt.

Tijdens de ‘Acoustic’-tour zal Axelle samen met haar band op zoek gaan naar datgene wat haar muziek zo uniek maakt: haar tomeloze liefde voor muziek, passie voor het leven en altruïstische inzet voor een betere wereld. Ontdaan van alle tierlantijntjes zullen haar songs nog meer tot de verbeelding spreken en ons nog dieper raken.  Deze speciale tour gaat onze amour profond voor all things red alleen maar feller worden.

Timetable:
20u00 deuren
20u30 Axelle Red

Geef een reactie

do 05 Februari
Axelle Red [uitverkocht!]
Tickets: €20
Deuren: 20u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.