Pond [au] | Nijdrop

Pond [au] Facebook

Hou jullie vast voor de meest knotsgekke band die Australië en omstreken te bieden heeft: Pond!

Met leden die de rise & shine van Tame Impala nog mee ingezet hebben, telt het ensemble enkele kleppers in de rangen. Ze tourden al mee in het voorprogramma van Arctic Monkeys, MGMT en The Flaming Lips, waarbij een kruising van die drie meteen een vrij accuraat beeld schept wat te verwachten van de band. Begin dit jaar werd er met ‘Man, It Feels Like Space Again‘ een zesde dijk van een album toegevoegd aan hun discografie, na onder meer het geweldige ‘Beard, Wives, Denim‘ en ‘Hobo Rocket‘. Bowie en Zappa zijn gerust in de toekomst.

“Pond weet plechtige britpop in een psychedelisch jasje te steken, met grandioze riffs en gierende hoogtepunten als resultaat.” – New York Times

“Via geweldige nummers combineert Pond best of both worlds: losbandige escapades met solide rock & roll.” – Pitchfork

Het voorprogramma wordt door Polaroid Fiction​ op zich genomen. Verwacht je aan “hoekige maar tevens erg catchy rocksongs,” aldus Cutting Edge. “Indrukwekkende livecapaciteiten” die hun publiek op respectievelijk Pukkelpop en Rock Herk al mocht ondergaan. Producer van deze futuristische rockopera? Tim Vanhamel.

Rock & roll-tunes door WAY DJ’s voor, tussen en na de optredens. Koop een ticket via de link rechtsboven, of gebruik onze Combipass!

Timetable:
19u30 deuren
20u00 Polaroid Fiction
20u50 Pond

Geef een reactie

wo 04 Maart
Pond [au]
Tickets: €15
Kassa: €18
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.