Willow | Nijdrop

Willow Facebook

Kent u ze nog, de jongens van Willow? Ze worden groot, meneer. Op Humo’s Rock Rally werd de groep twee edities terug derde én publiekslieveling, nog voor debuutplaat ‘We The Young’ op de meute werd losgelaten. Met dat album zoefden de opmerkelijke videoclips ons om de oren, waardoor er even later een MIA op de schouw stond te blinken. De Afrekening was hun speeltuin en shows op Dour, Pukkelpop of in het voorprogramma van Editors, Paul ‘Interpol’ Banks en Manic Street Preachers volgden snel. Zelfs Japan en Filip, koning der Belgen, graaiden hun portie Willow mee!

Dat was toen, want nu is er de nieuwe langspeler ‘Plastic Heaven’, met meer elektronica dankzij ene Styrofoam achter de knoppen. De producer werkte eerder samen met Death Cab For Cutie en The Notwist, maar zou nu Willow van dansbare weirdness voorzien. Pukkelpop werd een tweede keer omvergeblazen en een clubtour kon niet uitblijven. Nijdrop wordt daarop een niet te missen halte.

Shun Club
Wanneer je leden van Broken Glass Heroes en You Raskal You bij elkaar zet, moet er wel een vonk zijn. Dat ontging ook Radio 1 niet en ze kozen Shun Club uit als Poppunt vi.be van de week. Met debuutplaat ‘Avalanche’ oogsten ze lof bij RifRaf, daMusic, Indiestyle en Cutting Edge. Synths met de hoofdletter S, zolang het maar catchy blijft. Ook Marble Sounds, Studio Brussel, Humo’s Arriba en Café Corsari zijn alvast fan.

Koop een ticket via de link rechtsboven, of gebruik onze Combipass!

Timetable:
19u30 deuren
20u00 Shun Club
21u00 Willow

Geef een reactie

do 12 Februari
Willow
Tickets: €12
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.