Nordmann + Mauro Pawlowski sings Houben | Nijdrop

Nordmann + Mauro Pawlowski sings Houben Facebook

Voor de liefhebber van het betere jazzwerk is Nijdrop op donderdag 2 april een oord van intens geluk. De double bill Nordmann + Mauro Pawlowski sings Houben zorgt namelijk voor zowel jonge veulens als een ervaren vakman met het gemeenschappelijke doel: zich amuseren met jazzmuziek.

Nordmann
Naast Willow op donderdag 12 februari komt er dus nog een Humo’s Rock Rally-gegadigde naar Nijdrop. Nordmann stond zelfs nog een schavotje hoger met hun blazers en een-soort-van-jazzrock. Al overstijgt het ensemble beide genres moeiteloos, iets wat hun ereplaatsen op Muziekmozaïek, Storm! en vooral Jazz Hoeilaart bewijzen.

Met hun sound jongleren ze zonder weerga: de onontbeerlijke saxofoon neemt de plaats in van de zang en delicaat soleerwerk doet de rest. Hun titelloze EP was al een formidabel visitekaartje, eind februari volgt het debuutalbum.

Pawlowski sings Houben
Een man van vele gedaantes, en zelden vallen ze tegen. Mauro Pawlowski heeft een nieuwe heilige graal: het songbook van Limburgs cultfiguur Peter Houben. Op Mauros queeste doorheen de nummers trof hij De Hamsters aan en hun jazzquintet was geboren. Ook zij zijn even onverzadigbaar op vlak van meisjes in jacuzzi’s en live on tape opnamen. Het logische vervolg – een plaat! – volgde snel.

Wie de nummers van Mitsoobishy Jacson en Houben’s andere projecten kent, weet ongeveer waaraan hij zich kan verwachten. Maar giet daar dan een heerlijke Mauro Pawjazzski saus over. Niet te missen nostalgie.

Koop een ticket via de link rechtsboven, of gebruik onze Combipass!

Timetable
19u30 deuren
20u15 Mauro Pawlowski sings Peter Houben
21u30 Nordmann

Geef een reactie

do 02 April
Nordmann + Mauro Pawlowski sings Houben
Tickets: €12
Kassa: €15
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.