Raymond van het Groenewoud | Nijdrop

Raymond van het Groenewoud Facebook

Raymond van het Groenewoud gaat niet met pensioen, wel integendeel. De man die van het podium zijn wereld maakte, blijft z’n eigen gangetje gaan. Hij die zich het best voelt onder de rode gloed van spots, denkt nog lang niet aan stoppen. Op Valentijn wordt de man 65, dus tijd voor een groot feest. In Nijdrop bijvoorbeeld!

Eén muzikaal genie, honderden concerten, talloze klassiekers. Twee Meisjes, Je Veux de l’Amour, Chachacha of Vlaanderen Boven – we kennen ze allemaal. Mis het moment niet, want voor ze legende wordt, speelt Raymonds magische groep nog ten dans uit Liefde voor muziek. Het hoeft voor hem niet groot of sjiek, als het maar klikt met zijn publiek. Met zijn clubje van perfect op elkaar ingespeelde muzikanten, pakt hij nu uit met een nieuwe tournee. ‘Raymond 65’, ofwel Vlaamse rock & roll in een feestjasje. Kom langs en vier mee!

Timetable:
19u30 deuren
20u30 Raymond

Avondkassa: €23

Geef een reactie

  1. rogéz

    Wordt het de ‘intieme’ Reymond (lyrics) of wordt het de ‘plezante’ Raymond (ambiance)? Ik heb wel zo mijn voorkeur (voor de eerste), daarom even checken voor ik bestel en zo ver ga rijden 🙂

  2. Nijdrop

    De show wordt voor ieder wat wils, al zal hij zich niet inhouden om flink door te gaan!

vr 17 April
Raymond van het Groenewoud
Tickets: €20
Kassa: €23
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.