De Mens [uitverkocht!] | Nijdrop

De Mens [uitverkocht!] Facebook

De Mens krijgt ‘Nooit Genoeg‘. Naast de titel van hun nieuwste worp is dat ook gewoon een onvoldongen feit. In 2012 vierden ze hun twintigste verjaardag nog uitgebreid maar nadien stilzitten deden ze niet. Want twee jaar concertpauze later is De Mens terug met een nieuwe plaat én een concert in Nijdrop.

Na de passage van Frank Vander linden op onze Elvis Tribute Night, komt hij nu terug met z’n makkers van De Mens. Opvallend frisse muziek overigens, op die nieuwe plaat. Sterke nummers, bijdragen van Sarah Bettens (K’s Choice) en Herman Brusselmans, gerijpte klasse, nu eens dansbare – dan weer bedachtzame Nederlandstalige rock. Aangevuld met hun resem hits belooft dat alvast een warme avond te worden op woensdag 22 april.

“De Mens heeft na tweeëntwintig jaar carrière net zijn allerbeste plaat heeft gemaakt. U moest maar eens luisteren.”De Morgen

In se is De Mens altijd een beetje een dance-groep geweest. Vooral live.De Standaard

“Een en ander maakte dat De Mens rijker klinkt, gevarieerder dan vroeger, maar toch zichzelf blijft. Vander linden en co weten nog altijd hoe je een stevige rocker in elkaar moet steken.” Radio 1

De support wordt verzorgd door Jacle Bow. Ze waren finalist bij De Nieuwe Lichting op Studio Brussel én hun EP werd opgenomen met Mario Goossens van Triggerfinger!

Het concert is helemaal uitverkocht. Wie graag nog op de wachtlijst komt te staan, volgt best deze link.

Timetable
19u30 deuren
20u00 Jacle Bow
21u00 De Mens

Geef een reactie

wo 22 April
De Mens [uitverkocht!]
Tickets: €15
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.