The Leisure Society [uk] | Nijdrop

The Leisure Society [uk] Facebook

Neem die agenda bij de hand, want op donderdag 4 juni staat er popfolk van de fijnste soort op het Nijdrop-podium: The Leisure Society komt dan haar vierde plaat ‘The Fine Art of Hanging On’ voorstellen! Verzamel iedereen rond het kampvuur, sla een dekentje om de schouders en geniet mee!

Ze worden door Guy Garvey van Elbow op handen gedragen en vaak in één adem als de gelijke van Fleet Foxes bestempeld –  checkt u laatste single Tall Black Cabins maar even. In de studio van The Leisure Society heerst de akoestische gitaar soeverein, al krijgt ze met een pak blazers en strijkers heel wat mooi gezelschap naast zich. Met drie pareltjes van albums verwierf de Britse band een status van erg kwalitatieve folk met een poprandje te brengen. Nu zijn ze klaar om dat met hun vierde langspeler andermaal te bevestigen.

Het nieuwe album ‘The Fine Art of Hanging On’ komt uit op 3 april via Full Time Hobby.
www.theleisuresociety.co.uk

Milo Meskens verzorgt de support. Naast frontman van Black Tolex is Milo Meskens sinds begin 2014 ook actief als soloartiest. Hij speelt een eigenzinnige mix van pop, folk en blues, en staat live garant voor een intense en intieme sfeer, een gitaar die cirkels rond je hart draait (dixit Humo) en een stem die zich als een warm dekentje rond jou slaat.

Hij speelde al meermaals in grote zalen (AB, Botanique, Vooruit, Depot, Mezz,…) met grote bands (Kensington, Mister & Mississippi, Geppetto & The Whales, Amparo Sanchez, …), en zorgde zo dat hij over de vereiste live-ervaring beschikt. Daarnaast werd zijn muziek al gebruikt in de nationale media (Studio Brussel, Eén, Canvas, …)

Sinds zijn selectie voor Humo’s Rock Rally 2014 begon hij ‘voor écht’, en sindsdien kan de 19-jarige muzikant al heel wat overwinningen op zijn conto schrijven. Zo won ie onlangs de Exposure Music Awards nog.

De exacte timetable volgt op de dag van het evenement omstreeks 15u. Koop een ticket via de link rechtsboven, of gebruik onze Combipass!

Geef een reactie

do 04 Juni
The Leisure Society [uk]
Tickets: €12
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.