Roosbeef [nl] | Nijdrop

Roosbeef [nl] Facebook

Midden december op ons podium; zij die er nog in zou slagen het grootste monster zachtjes te laten neervlijen bij haar wonderbaarlijke liedjes. Maak kennis met Nederlands meest gezellige dame, welkom in de wereld van Roosbeef.

Nu al tien jaar lang trekt Roos Rebergen rond met melancholische liedjes en lichtvoetige teksten. Haar avontuur startte met flinke duw in de rug: ze won de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer/songwriter. Geen wonder: elke plaat, elk optreden word je meegesleurd in haar eenvoudig maar o zo schoon universum.

Ondertussen is het recente ‘Kalf‘ de opvolger van verrassend debuut ‘Ze willen je hond wel aaien maar niet met je praten’ en knappe tweede telg ‘Omdat ik dat wil‘. In haar band zorgt powertrio Tom Pintens, Tijs Delbeke en Tim van Oosten voor de muzikale kunde.
www.roosbeef.nl

Support: Stan Lee Cole
Ofwel de man die U wellicht leerde kennen als de vrolijke noot (letterlijk dan) in Scheire en de Schepping. Met z’n beatboxen bij Off The Record raakte ie tot op Pukkelpop, Lowlands en Marktrock, z’n solo-cd werd dan weer 10.000 keer gedownload. Separated kent u ongetwijfeld via StuBru, Radio 1 of Qmusic, de jury (Tom Waits, Nas, Robert Smith, Suzanne Vega en Francis Black) van het prestigieuze International Songwriting Competition na z’n eerste plaats ook!
www.stan-lee-cole.com

• TIMETABLE •
19u00 bar open
19u30 zaal open
20u00 Stan Lee Cole
21u00 Roosbeef

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volmoedig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

wo 09 December
Roosbeef [nl]
Tickets: €14
Kassa: €17
Deuren: 19u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.