Evil Invaders | Nijdrop

Evil Invaders Facebook

Wat nu volgt, is het aparte verhaal van een roedel jonge metalwolven. Synopsis: Evil Invaders komt, zal energieke ’80s thrash metal spelen en u zal bijgevolg wekenlang over niets anders meer praten op het werk. Fast, loud & rude!

Met debuutplaat Pulses Of Pleasure amper twee maand onder de arm rolden Evil Invaders grote festivalkleppers als Pukkelpop, Graspop en Rock Herk in no time op. Maar het stevig gitaargeram van deze bloedhonden vond z’n weg ook tot buiten Limburg en regionen; buitenlandse tournees (tot in Japan!) gingen met plezier – en heel wat geheadbang – overstag.

De razendsnelle speed metal, een spervuur aan solo’s, snijdende riffs en explosieve zanglijnen van dit jonge (gemiddelde leeftijd: 23!) viertal doen zalen vol lopen. Denk Metallica en Slayer begin jaren ’80. Misschien toch maar eens een kijkje nemen…

Support: Bliksem
Soms dekt de naam de lading voor de band en bij BLIKSEM is dat helemaal het geval. Op het podium dondert het alle kanten op en met de snelle, stevige riffs flitsen voorbij. Afgelopen zomer maakte de band het mooie weer op onder andere Graspop en Antwerp Metalfest.

• TIMETABLE •
19u00 café open
19u30 zaal open
20u00 Bliksem
21u00 Evil Invaders

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volmoedig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

do 03 December
Evil Invaders
Tickets: €13
Kassa: €16
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.