Etentje: Mali | Nijdrop

Etentje: Mali

Nijdrop is veel meer dan gitaren op het podium en dj’s achter de discobar! Zo klappen we ook al graag eens een kookboek open, om ons maandelijks Etentje van een heerlijk menu te voorzien.

Een traditie die stevig standhoudt tussen alle concerten, fuiven, workshops & meer: de maandelijkse Etentjes. Daarvoor pikken we iedere maand een culinair land uit en brengen we een typisch gerecht tot op jullie bord. Deze maand zal het menu Mali als thema hebben.

Wil je graag aanschuiven op (of meehelpen aan de voorbereiding van) een volgend Etentje? Smijt dan een seintje richting griet@nijdrop.be en zij plaatst je op de verwittigingslijst. Er is elke maand grote vraag naar de inschrijvingen en de etentjes zijn meer dan vaak dan ook volzet. Wees er dus op tijd bij!

Een Etentje kost €12 per persoon.

Geef een reactie

  1. exsteen walter

    goeie dag, het Derdewereldhuis voert al enkele maanden actie om het onderhoud van waterpompen te financieren in Mali. In juni hadden we een kleine expo in de Bib hieromtrent. Ik dacht even dat jullie etentje de bedoeling had om hier een steentje toe bij te dragen.
    Organiseren jullie naast concerten en andere recreatieve activiteiten ook initiatieven met sociaal maatschappelijke inslag? De vraag is puur informatief bedoeld.
    Met vriendelijke groeten,
    Walter Exsteen, lid van het Derdewereldhuis

do 29 Oktober
Deuren: 19u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.