Rockvonk gaat op zoek naar muzikaal talent | Nijdrop

Rockvonk gaat op zoek naar muzikaal talent

Rockvonk, het tweejaarlijkse Vlaams-Brabantse popconcours voor bands, producers en muzikanten, gaat opnieuw op zoek naar het strafste jong muzikaal talent uit de regio. Tijdens de halve finale in Nijdrop wordt er gezocht naar een opvolger van The DeVilles, Willow, Bodyspasm en Jasper Erkens. Afspraak op 24 oktober in Nijdrop!

De popwedstrijd Rockvonk is dit jaar aan zijn 9de editie toe. Naast bovenstaande winnaars kregen ook onder meer Customs, Float Fall en Douglas Firs een stevige duw in de rug dankzij de wedstrijd.

“Rockvonk is niet zomaar een muziekwedstrijd. Het is de start van een twee jaar durend traject waarin coaching, begeleiding en toursupport centraal staan. Dat niet alleen voor de winnaar, want alle finalisten kunnen rekenen op die ondersteuning. Uiteraard liggen er voor de top 3 nog wat extra’s in de prijzenmand. Dat maakt Rockvonk een stevige push voor ons jong muzikaal talent’, zegt Tie Roefs, gedeputeerde voor jeugd.

Alle genres welkom
Rockvonk staat open voor alle genres: van rock over hip hop, metal, electro, lo-fi, hardcore, punk, singer/song, reggae tot funk. Alleen of in groep, instrumentaal of in eender welke taal, zolang het maar live is. Een blik op de winnaars van de vorige edities vormt het beste bewijs: van recht-toe-recht-aan rock, tot gevoelige songs van een solo-artiest en de dansmoves van nog anderen. Goede muziek, uit welk genre ook, drijft altijd boven.

www.rockvonk.be

FB-Adv-rockvonk-400x400-015

Geef een reactie

Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.