Tourist LeMC [UITVERKOCHT] | Nijdrop

Tourist LeMC [UITVERKOCHT] Facebook

Amper over de helft maar nu al een voldongen feit: 2015 is het jaar van Tourist LeMC. Een topalbum, een rist glansrijke shows maar nog steeds de présence van een sympathieke peer van om de hoek. Schrik niet wanneer deze Antwerpse troubadour binnenkort met heel wat MIA’s naar huis trekt. Eerstvolgende stop op de verovertocht: Nijdrop!

Met ‘En Route‘ legde Tourist LeMC, né Johannes Faes, een krachtig, rijk geschakeerd en helemaal volwassen opvolger van zijn opmerkelijke debuut ‘Antwerps Testament‘ in de rekken. Het zorgde meteen ook voor een kickstart van de rapper z’n carrière. Ondertussen doet hij z’n titel als officieus Antwerps stadstroubadour alle eer aan met een in minder dan 24u uitverkocht Rivierenhof en topconcerten op de Lokerse Feesten, Couleur Café en Crammerock. De AB en de Roma zitten maandenlang op voorhand tjokvol geboekt en Nederland gaat as we speak onder de bijl – het gaat hard, zéér hard.

Humo, Radio 1De MorgenStudio Brussel en, nuja, de rest van de verzamelde pers zijn unaniem lovend over de vrij ongeziene mix van Nederlandstalige folk en hiphop. Aan zijn songs hangen verhalen, geen blingbling. De teksten staan gestanst op een lekkere flow en groove, met herkenbare thematieken, maar nooit zwaar op de hand. Flip Kowlier en Bart Peeters werken mee aan z’n nummers en ontfermen zich over de jonge wolf. Maar de verwijzingen naar ‘rechtmatige erfgenaam van Wannes Van De Velde‘ maakt de maatschappelijke werker uit de Antwerpse wijk Seefhoek helemaal zelf waar.
www.tourist-lemc.be

• TIMETABLE •
19u30 deuren
20u00 Froze
21u00 Tourist LeMC
Uitverkocht en dus geen avondkassa!

Geef een reactie

  1. Johan

    Ik heb, door omstandigheden, 1 ticket teveel voor het uitverkochte optreden van Tourist LeMC van morgenavond (Nijdrop Opwijk). Het ticket kost € 16 (voorverkoopprijs). Interesse? Contacteer me op (0478)840018 of johanvde@gmail.com.

wo 21 Oktober
Tourist LeMC [UITVERKOCHT]
Tickets: €16
Kassa: €19
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.