Humo’s Rock Rally – preselectie | Nijdrop

Humo’s Rock Rally – preselectie Facebook

U wil er bij zijn wanneer binnenkort her en der in het Vlaamse land de opvolgers van dEUS, School is Cool, Goose of Balthazar opstaan? U wil de muziekgeschiedenis die de komende maanden weer geschreven wordt met welgemikt applaus en boegeroep van de juiste interpunctie voorzien? Dan bent u hier aan het juiste adres: Humo’s Rock Rally is terug!

Uit liefst 876 inzendingen werden 100 bands geselecteerd door een vooralsnog anonieme jury, die dit jaar met een nóg koppiger volhardendheid en een aan manie grenzend plichtsgevoel zal speuren naar het neusje van de zalm in de vaderlandse muziekscene. Dat mág ook, want we zitten alweer aan de twintigste editie van deze heiligste aller muziekcompetities: gaat het er niet stuiven, dan wel donderen. Alhier de tien geselecteerden die in Nijdrop het podium opkruipen;

fRecord
JoBeeProject
kingsofedelgran
Kalisto Bay
Sagittarius V
Shunk
Tangerine
watchoutforthegiants
Wildlife
WYNN

De preselecties starten vanaf 15 januari. Yours truly is op vrijdag 12 februari aan de beurt! De exacte timetable volgt op de dag van het evenement omstreeks 15u. Koop een ticket via de link rechtsboven, of gebruik onze Combipass!

Geef een reactie

vr 12 Februari
Humo’s Rock Rally – preselectie
Tickets: €10
Kassa: €13
Deuren: 19u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.