Radio Modern | Nijdrop

Radio Modern Facebook

Heren, haal uw schoonste kostuum uit vervlogen jaren vanonder het stof en ladies, hul uzelf in een zwierige avondjurk – op vrijdag 11 december danst u in stijl. Nijdrop vliegt terug in de tijd met Radio Modern.

We warmen op met de immer charmante Jazzy James, die met een reeks jazzroutines het roest uit onze gewrichten verjaagt. King B, ons welgemanierd opperhoofd, heeft de eer u vanavond door de feestelijkheden te leiden als gastheer én zich over de platendraaiers te ontfermen. Slapback Johnny knalt onvervalste, rauwe rockabilly en hellen zo nu en dan over naar zomerse surf. Al springend, roepend, rollend en tierend zetten deze drie vetkuiven de tent in lichterlaaie. Dansen zult ge!

Spendeer de avond in stijl en ga langs in het glamoureuze Beauty Boudoir van onze Modernettes, drie charmante deernes met oog voor schoonheid. In een mum van tijd draaien zij een retro coiffure in uw haren en toveren met lippenrood en mascara de diva in u tevoorschijn. Bij wijze van souvenir laat u uw vintage alter ego op de gevoelige plaat vastleggen onze al even gevoelige Paparazzi Pin-Up.

Fancy jurk klaarliggen maar schrik van een winterprik? Geen nood; we hebben vestiaire voorzien aan €1 per kapstok. Hieronder vind je de timetable van de avond;
 
20u00 deuren open + DJ BBB Ben
21u00 dance class met Jazzy James met aansluitend DJ BBB Ben
22u00 liveband: Slapback Johnny [nl]
23u15 DJ Armand II
 
Daarnaast zijn zowel de Beauty Boudoir, de Candy Girls en de Paparazzi Pin-ups tussen 20u en 23u aanwezig. Host van de avond is King B!

Geef een reactie

vr 11 December
Radio Modern
Tickets: €10
Kassa: €13
Deuren: 20u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.