FUIF ft. DJ Bobby Ewing & Mensch, Erger Je Niet | Nijdrop

FUIF ft. DJ Bobby Ewing & Mensch, Erger Je Niet Facebook

FUIF, dat is je amuseren met vrienden zonder daarvoor speciaal te hoeven doen. Simpelweg leuke muziekjes en plezante pintjes. Geen speciale effecten, geen fancy dresscode, wel grappige moppen en fijne danspasjes. Gratis inkom tot 23u30!

DJ’s
DJ Bobby Ewing
Als één derde van Discobar Galaxie heeft Bobby Ewing zowat alles zien komen & gaan. Geen enkel festival, plaat, club, genre of platenspeler heeft nog geheimen voor deze sympathieke peer. Eeuwige held!
facebook.com/djbobbyewing

Mensch, Erger Je Niet
Poulains van bovenstaande muziekpaus die enkel en alleen vinylplaatjes opleggen. 7″, singles, LP’s, zwart goud. Na hun deelname aan 45 Toeren kwam het voor dit Brusselse duo allemaal in een stroomversnelling, maar dat is niet minder dan terecht te noemen. Ondertussen staat er ook ‘radiohost bij Studio Brussel & FM Brussel‘ bij op het CV!
menschergerjeniet.be

Martin & Cortez
Huismeubilair op hun eigen concept! Voor ieder wat wils, op en neer, links naar rechts, van het ene genre naar het andere; ze hebben het in hun platenbakken zitten.
martinandcortez.be

Zin om te #dansendansen met een gratis pintje in de hand? Jullie kennen het concept: download het masker, knip het uit en kom hallo zeggen aan de toog op FUIF.

Vestiaire is aanwezig aan €1 per kapstok! Gratis inkom tot 23u30!

Mensch, erger je niet! – Meestermix 2015 by Mensch, Erger Je Niet ! on Mixcloud

Geef een reactie

za 21 November
FUIF ft. DJ Bobby Ewing & Mensch, Erger Je Niet
Kassa: €5
Kassa leden: €4
Deuren: 22u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.