Workshop: Live Visuals | Nijdrop

Workshop: Live Visuals Facebook

Betrap je jezelf ook soms met een open mond en verblufte blik richting visuals op feestjes? Ben je van mening dat een band nog eens zo krachtig overkomt met de juiste projecties achter hen? Dan is dit je ding! Wij houden een workshop live visuals op beginnersniveau, gegeven door VJ-kunstenaar Daxx.

Visuals, vaak een onderschat gegeven aan de livebeleving van concerten en parties. Wil je zelf de eerste stappen zetten met een projector als wapen? Nijdrop is the place to be. Op zaterdag 28 november dompelt de Brusselse VJ-kunstenaar Daxx je onder in de wereld van live visuals via een projector.

Zelf is ie al meer dan tien jaar bezig, met bewonderenswaardige kunstwerkjes op Tomorrowland, Laundry Day, Bassleader en Kozzmozz. Maar geen paniek; de cursus is op beginnersniveau. Met een ‘from zero to hero’-aanpak legt Daxx je aan de hand van het programma Resolume trucjes uit over VJ-clips en grafisch materiaal in realtime omtoveren tot een dynamisch geheel. Clips laden, triggeren, een arsenaal aan effects; je komt het allemaal te weten. De workshop focust dan ook op de praktische kennis en skills.

De workshop duurt van 13u tot 17u.

Inschrijven en materiaal:
Per persoon vragen we €20 voor deze workshop. Je hebt uiteraard ook je laptop nodig, minimum-specificaties vind je hieronder. We proberen zelf zo veel mogelijk projectors te voorzien, maar als je er zelf eentje hebt, twijfel dan niet die mee te brengen! Inschrijven kan via deze link.

www.daxxvisuals.be

pc-specs

(Klik om uit te vergroten!)

 

Geef een reactie

  1. Wim De Block

    Hallo,
    Is de workshop ook te volgen zonder pc aangezien mijn pc niet voldoet aan de specs.

    grt
    Wim

za 28 November
Kassa: €20 pp
Deuren: 13u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.