Comedy in Nijdrop! | Nijdrop

Comedy in Nijdrop!

Er mag al eens gelachen worden! Met Lukas Lelie en Steven Mahieu bijvoorbeeld, twee bijzonder fijne comedians die eind januari Nijdrop laten gieren en brullen met kurkdroge grappen en fijnzinnige pointes.

Lukas Lelie
Ofwel de sympathieke loser die we allemaal willen zijn. In 2014 plaatste hij de Humo’s Comedy Cup (het rapport van de jury!) op z’n palmares, naast eerdere glorietochten op de Lunatic Comedy Awards. Met een geheel eigen stijl van klungel die zichzelf kapot relativeert en de ene droge grap na de andere lanceert, is hij vooral een kei in timing die z’n publiek aangenaam awkward wil laten voelen. Niet te missen!

Steven Mahieu
Een West-Vlaming die Vlaanderen wil veroveren, als dat maar goed komt. Met gemeen  goede vertelsels en een ontwapenend enthousiasme zal het hem bovendien nog eens lukken ook. Je ziet dat deze kerel puur is en dat neemt het publiek in dank af. Schaterlach ende applaudisseert!

De heren komedianten worden door de avond geloodst met MC Benedetto Schillaci. De exacte timetable volgt op de dag van het evenement omstreeks 15u. Koop een ticket via de link rechtsboven, of gebruik onze Combipass!

donderdag 28 januari | Tickets [€12] | Combipass [€0]

comedy560

Geef een reactie

Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.