John Coffey [nl] | Nijdrop

John Coffey [nl] Facebook

Het komt uit Nederland, rockt als een doorgeslagen hond en is goed in Pinkpop-pintjes opvangen; John Coffey! Met hun punkrock vol pure energie en live dynamiek zakken ze midden februari af naar Nijdrop. Beware!

Sinds de monsterbevalling van album n° 3 ‘The Great News‘, kwam de carrière van John Coffey in een stroomversnelling en werd 2015 het jaar van de doorbraak. Na een resem uitverkochte shows en passages op Lowlands en de Vans Warped Tour werd er met de Amerikaanse producer Matt Goldman in de studio een album afgeleverd dat stuwt, kraakt en piept – zonder daarbij de harmonie uit het oog te verliezen. Het resultaat is een kruitvat van rauwe energie waarin de melodie regeert. Een unieke combinatie van intense schreeuwpartijen en ingetogen zanglijnen. Live te beleven op donderdag 18 februari!
www.johncoffey.nl

Support: Bombay [nl]
Als support brengt John Coffey het Amsterdams low-fi indiepoptrio Bombay mee. Verwacht ’90s post-punk met energieke uitschieters en boogiepop. Live bracht hen dat al op Best Kept Secret, Dour en SXSWPS: Voor wie The K. graag aan het werk zag; zij spelen op een latere datum in Nijdrop.
www.bombaybombaybombay.com

• TIMETABLE •
19u30 deuren
20u00 Bombay
21u00 John Coffey

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volledig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

 

Geef een reactie

do 18 Februari
John Coffey [nl]
Tickets: €13
Kassa: €16
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.