Alice On The Roof [uitverkocht!] | Nijdrop

Alice On The Roof [uitverkocht!] Facebook

België heeft er een popnimf bij. Alice On The Roof verovert met aanstekelijke synths en melancholische sensualiteit de charts en binnenkort ook úw playlists. Voor fans van Oh Land, London Grammar en La Roux!

Amper 20 lentes jong, maar nu al een uitverkochte AB op het CV. Volgend jaar komt daar het prestigieuze SXSW bij, en dan moet debuutalbum Higher nog uitkomen. De toekomst kleurt dus even rozig als haar lokken. Het vlekkeloze Engels en benevelend stemgeluid pikte ze op tijdens haar tijd in Oregon, alwaar ze begon bij een kerkkoortje maar eindigde als Prom Queen of the Year.

Van semi-ballads tot funky grooves, ze heeft het in haar mars. De pianiste van opleiding uit Mons waagde eind 2014 de sprong en stuurde enkele demo’s richting de Britse producer Tim Bran, die eerder samenwerkte met London Grammar, La Roux en KT Tunstall. Die gaat meteen overstag en stelt voor haar soon to be debuutplaat te producen. Om naar uit te kijken!
www.aliceontheroof.com

Support: Faces On TV
Met ervaring als producer bij onder meer Gabriel Rios, Soldier’s Heart, Bazart en Warhola vond Jasper Maekelberg de tijd rijp om zelf een band rond zich te scharen: Faces On TV ontstond begin 2015. Dat Jef Neve hem uitkoos voor De Nieuwe Lichting, zegt namelijk veel over z’n songschrijf-skills. Eerste single Run Against The Stream nestelde zich meteen enkele weken in de playlists van Studio Brussel en Radio 1. Ook Humo, Max Colombie en 22Tracks zijn fan.

Tweede single Love / Dead doet nog een pak beter dan z’n voorganger, en krijgt de groep op JimTV, op The Hype Machine, in de AB, Muziekodroom en Trix, op Boomtown én in het voorprogramma van Balthazar.
facebook.com/FacesOnTv

• TIMETABLE •
19u30 deuren
20u00 Faces On TV
21u00 Alice On The Roof

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volledig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

wo 02 Maart
Alice On The Roof [uitverkocht!]
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.