Moondog by Roland & Friends | Nijdrop

Moondog by Roland & Friends Facebook

Roland zit niet stil. Samen met een select clubje inlandse topmuzikanten brengt hij eind april ode aan de New Yorkse kunstenaar Moondog. Onder meer Patrick Riguelle en Isolde Lasoen tekenen present!

Begin er maar aan, een selectie maken uit het oeuvre van Moondog. Deze Amerikaan ging door het leven als dichter, componist én muzikant. Dat hij blind werd op jonge leeftijd, weerhield hem niet zelf enkele instrumenten bij elkaar te knutselen. Met z’n kenmerkende viking-tenue doorkruiste hij de grootstad om nadien te experimenteren met omgevingsgeluiden vanop de straat en in de metro, om zo tot een knotsgekke kruising te komen tussen jazz, klassiek en spoken word. Later noemden Steve Reich over Antony & The Johnsons tot Mr. Scruff hem als grote inspiratiebron.

Op woensdag 20 april schaart Roland Van Campenhout onder meer Mirko Banovic (Arno, Arsenal), Serge Feys (Arno), Patrick Riguelle (zichzelf) en Isolde Lasoen (Daan, The Happy) rond zich voor hun eerbetoon aan ‘s mans geweldige repertoire.

Support: Esther & Fatou

• TIMETABLE •
19u bar open
20u Esther & Fatou
21u Moondog by Roland & friends

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volledig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

wo 20 April
Moondog by Roland & Friends
Tickets: €15
Kassa: €18
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.