Stripbeurs | Nijdrop

Stripbeurs Facebook

Op de Stripbeurs in Nijdrop kan je de allernieuwste strips vinden, grasduinen op de tweedehandsbeurs en je strips laten signeren door de aanwezige tekenaars (vanaf 14u).

Nijdrop en strips gaan al jaren hand in hand. Sinds ‘78 staat er een regelmatig een stripbeurs met tweedehandsstrips, curiosa of nieuwe exemplaren op het programma en al meer dan 35 jaar kunnen stripliefhebbers terecht in de stripotheek. De aanwezige thematekenaar dit jaar is Wim Swerts. Hij heeft onder meer Samson & Gert, Piet Piraat, Kabouter Plop en W817 uit z’n potlood geschud.
www.wimswerts.be

Maar er is meer, want naast thematekenaar Wim Swerts (Samson & Gert, Plop en Vertongen & Co) die de affiche en ontwerp van deze editie verzorgde, zakken er ook enkele gasttekenaars vanop de vorige edities af. Zo reageerden Jeroen Jannssen, Walter Lauryesens, Jeff Broeckx, Thomas Du Caju, Emiel De Bolle, Mario Boon, Jessica Raes en Veerle Colle enthousiast op onze oproep en kwamen ze graag nog eens langs. Er zal dus een uitgebreid signeerpanel aanwezig zijn!

Entree
€2,5 – ouder dan 12
€0,5 – 6 tot 12
gratis voor jonger dan 6

Geef een reactie

zo 21 Februari
Stripbeurs
Deuren: 10u
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.