Glenn Claes | Nijdrop

Glenn Claes Facebook

Begin er maar aan, een overtuigende plaat brengen weg van het commerciepad als winnaar van The Voice Van Vlaanderen. Glenn Claes deed het met verve.

Drie jaar is het intussen geleden dat de singer-songwriter de zangwedstrijd op VTM won. Dat hij daarna dreigde te verzanden in een circuit dat het zijne niet was, deed de zanger tot een herbronning besluiten… ‘Reculer pour mieux sauter‘ mag dan al een clichézinnetje zijn, in het geval van Glenn Claes verwoordt het perfect wat gebeurde.

Gaandeweg ontbolstert debuutplaat ‘Back Where My World Began‘ zich als een mix van pure schoonheid waarin alleen de essentie behouden blijft (internationaal voorbeeld op dat vlak: Ben Howard!) en de betere gelaagde popsong (zoals je die ook vind bij o.a. Keane en Starsailor). Dat er achter elk nummer dan ook nog eens een luisterwaardig verhaal zit, maakt de arrangementen enkel straffer.

Support: The Kingdom Of Dillian
Net als hoofdact Glenn Claes heeft dit project rond Dillian Fevry een oeuvre vol diepe schoonheid op zak. Met akoestische gitaren in harmonieuze eenvoud weten ze iedereen stil te krijgen. Eind dit jaar volgt er een heuse LP.

• TIMETABLE •
19u bar open
20u The Kingdom Of Dillian
21u Glenn Claes

• OPENBAAR VERVOER •
De laatste trein uit Opwijk richting Brussel, Gent en Antwerpen vertrekt om 22u14. Van Nijdrop naar het station is het zo’n 15 minuten wandelen. We doen er zelf alles aan om de hoofdact ten laatste om 21u te laten starten. Geen reden om niet af te zakken dus! Alle treinuren zijn te vinden via NMBS.

• CARPOOL •
Geheel vrijblijvende pogingen tot carpoolen moedigen we uiteraard volledig aan. Hulp nodig een rit op poten te zetten? Check ons carpool-platform!

Geef een reactie

wo 30 Maart
Glenn Claes
Tickets: €13
Kassa: €16
Deuren: 19u30
Implementatie door Kenneth Heyvaert. Powered by Wordpress.