top of page

Vacature algemeen coördinator - GESLOTEN

Bijgewerkt op: 11 jul.

Jobomschrijving

Als coördinator ben je de eindverantwoordelijke voor alle (inhoudelijk, programmatorisch, organisatorisch, financieel, beleidsmatig, infrastructureel,…) onderdelen van de werking. Je bent het centrale aanspreekpunt en verzorgt de interne communicatie. Je vormt de link tussen het bestuur, personeel en de vrijwilligers. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle en dynamische aanpak, organisatie en uitwerking op alle vlakken. Je volgt de gemaakte afspraken nauwgezet op en vertaalt noden en problemen in werkbare oplossingen.


Takenpakket

- Activiteiten Samen met de jongeren en collega’s bouw je een kwalitatief activiteitenaanbod uit. Je maakt productionele afspraken, zorgt dat die worden nagekomen en ondersteunt waar nodig. Je bent regelmatig aanwezig tijdens de activiteiten.


- Communicatie

Je bouwt samen met de jongeren en collega’s een communicatiebeleid uit en houdt daar supervisie op. Je zorgt voor een goede interne informatiestroming. Je vertegenwoordigt de organisatie ook extern (overheid, sponsoring, gemeente,…) en versterkt het netwerk.


- Beleid Je zet samen met het bestuur de strategische lijnen uit en bewaakt deze ook. Je geeft mee vorm aan subsidiedossiers en volgt relevante beleidsmaterie op. Je stuurt proactief de werking aan.


- Personeel

Je steunt, coacht en coördineert het team. Je zorgt voor een goede doorstroom van informatie. Je houdt contact met het sociaal secretariaat en zorgt voor een correcte personeelsadministratie.


- Administratie Je staat in voor een deel van de dagdagelijkse administratieve verrichtingen (betalen van facturen, aangiftes Sabam, verzekeringen, vrijwilligersadministratie, enzovoorts). Je volgt de verhuur op van de infrastructuur.


Profiel

We vragen geen specifiek diploma, maar ervaring in het werken met jongeren en cultuur is meegenomen. We zoeken iemand die grondig en kwalitatief te werk gaat. Een teamplayer die zelfstandig kan werken, stressbestendig, flexibel en ondernemend is.


Interesse? Twijfel niet om je CV en motivatiebrief te mailen naar vacature@nijdrop.be1.198 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page