top of page

do 16 feb

|

Kloosterstraat 7/9, 1745 Opwijk, België

HURORAM | AVANT – PREMIÈRE

Concert gaat door in het GC Hof ten Hemelrijk

HURORAM | AVANT – PREMIÈRE
HURORAM | AVANT – PREMIÈRE

DETAILS

16 feb 2023, 20:30 – 22:00

Kloosterstraat 7/9, 1745 Opwijk, België

OVER

Hugo Matthysen schrijft al een leven lang liedjes. Voor toneelstukken, televisieprogramma’s, voor andere artiesten, en vooral: voor zijn plezier.

Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam HURORAM!, een naam waar langer over werd nagedacht dan u zou denken. De drie muzikanten werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Alhoewel… Tussendoor wordt er wel eens wat verteld waar u misschien wel een touw aan kan vastknopen, maar als dat niet lukt moet u vooral niet aan uzelf beginnen twijfelen.

HURORAM! is een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken woord wordt vervolgens weer op muziek gezet. Zoiets ongeveer dus, met toekomstige wereldhits als De snor van Guy Mortier, Een vrouw met Zeven Billen en het verbijsterende Foridauka.

Jean Blaute in Met vallen en opstaan: “Hugo is in mijn opinie van een intergalactisch niveau. Hij staat boven al de rest met wie ik al heb samengewerkt.”*

Deze voorstelling is een samenwerking met GC Hof ten Hemelrijk. Het concert gaat ook door in GC Hof ten Hemelrijk.

DEEL DIT EVENT

bottom of page