top of page

do 01 jun

|

Opwijk

TRIGGERFINGER

Deuren: 20 uur Show: 21 uur

TRIGGERFINGER
TRIGGERFINGER

DETAILS

01 jun 2023, 20:00 – 23:00

Opwijk, Kloosterstraat 7/9, 1745 Opwijk, België

OVER

Na 25 boeiende, muzikaal opwindende jaren stapt Monsieur Paul uit Triggerfinger. Het was “a long and winding road” legt Paul uit. “Spannende jaren van hard werk en nog harder lachen; een tijd waarin drie muzikanten naar elkaar toegroeiden, een tijd van collega’s die vrienden werden, broers.”

Na lang beraad nam Paul Van Bruystegem de (moeilijke) beslissing om een andere weg in te slaan, nieuwe uitdagingen aan te gaan, om terug het gevoel te krijgen van “een sprong in het diepe” te kunnen maken, zonder zeker te weten of hij wel goed kan zwemmen.

Het gevoel om al die jaren één van de drie musketiers in de heftigste Vlaamse rockband van de afgelopen decennia te zijn blijft hartverwarmend, en hij kijkt dan ook met veel trots en dankbaarheid terug op al deze jaren. Met Triggerfinger nam Paul 5 studio albums en 2 live albums op en dweilde hij de hele wereld af, van Noorwegen tot Zuid-Afrika, van Zichem tot Tokyo, dwars door Canada en verschillende rondjes Europa.

Om het hoofdstuk af te sluiten gaat Monsieur Paul nog een laatste keer mee op de planken staan. Voor de laatste shows in AB, SPOT en Paradiso, maken ze nog een stop in Nijdrop.

Foto: Peter van Hal (https://www.beeldspraakfotografie.nl/)

Tickets beschikbaar vanaf 20/04 om 11u.

DEEL DIT EVENT

bottom of page