top of page

do 27 mrt

|

Opwijk

Bert Gabriëls 'Live vanuit de Wetstraat'

Bert Gabriëls 'Live vanuit de Wetstraat'
Bert Gabriëls 'Live vanuit de Wetstraat'

DETAILS

27 mrt 2025, 19:30

Opwijk, Kloosterstraat 7/9, 1745 Opwijk, België

OVER

In de comedyvoorstelling ‘Live vanuit de Wetstraat’ geeft Bert Gabriëls een unieke kijk achter de schermen van onze uitvoerende macht. Bert werkte namelijk

gedurende drie jaar als jurist op het Kabinet voor Asiel en Migratie, onder de vleugels van Sammy Mahdi en vervolgens Nicole de Moor, en volgde er vanop de eerste rij hoe het er achter de schermen van de politieke kabinetten écht aan toe gaat. ‘Live vanuit de Wetstraat’ is een comedyshow boordevol scherpe grappen, absurde inzichten en onmogelijke situaties zoals alleen Bert ze aan elkaar kan rijgen, maar deze keer in het wonderbaarlijke decor van de Belgische politiek. 

Wat doen politici als de camera’s niet draaien? Hoe schrijf je een wet? Mag er een grapje in? Wat gebeurt er als je een verkeerd advies geeft? Waar is dat koffiemachine? Wie heeft er écht de touwtjes in handen? Waarom loopt het mis? Je komt het allemaal te weten, tussen het lachen door. En net zoals het gaat bij reeksen als Borgen of House of Cards, is de waarheid vaak nog een beetje straffer.

In samenwerking met GC Hof ten Hemelrijk

DEEL DIT EVENT

bottom of page