top of page

do 19 sep

|

Opwijk

Mother Mercury

Mother Mercury
Mother Mercury

DETAILS

19 sep 2024, 19:00 – 23:00

Opwijk, Kloosterstraat 7/9, 1745 Opwijk, België

OVER

Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen-tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen! Geheel vrijblijvend is dat niet. Je hebt een killerband nodig en een zanger die een microfoon aan stukken kan zingen. Sonny Vande Putte is zo'n zanger. Diehard Queen-fan en eigenaar van een stem waarmee hij moeiteloos al je haren overeind zet.

Mother Mercury probeert er zich niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Ze bestudeerden Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan de slag! De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie … Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen.

Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de grootste showman die er ooit geweest is. Deze Belgische Queen-tributeband zorgt ervoor dat je hem nooit zal vergeten door een overweldigende show op te voeren met die bekende Queen-thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als 'Don't Stop Me Now', 'Radio Gaga', 'Bohemian Rhapsody' en 'Somebody To Love' en nog veel meer!

They WILL rock you! Ready, Freddie?!

In samenwerking met GC Hof Ten Hemelrijk

DEEL DIT EVENT

bottom of page